01

СТРАТЕГИЧЕСКИ

ЕКОЛОГИЧНИ

КОНСУЛТАЦИИ

АДРЕС

София, България ЕС

EMAIL

Телефон

01

Блог

Интересни статии за нашата дейност и теми, които ни вълнуват.

Любомир Ноков, Хармоника: Производството на храна по пътя към нулев въглероден отпечатък

Любомир Ноков – съосновател и управител на един от най-обичаните български брандове Хармоника. 18 години след основаването на компанията, сертифицираният био производител може да се похвали с разнообразие от над 100 продукта на 2 пазара, класифицирани в повече от 40 категории, престижни отличия, награди, отговорно производство и политика спрямо потребителите, служителите си и околната среда.

Прочетете повече »

“Нашата планета, нашият климат” – съвместна кампания на Wind of Change и Програма „Околна среда“ 2021-2027

„Нашата планета, нашият климат“ е съвместната ни кампания, която абсолютно безвъзмездно за ученици и студенти, включва поредица от научни работилници (Климатична фреска*) и възможност за участие в допълнителни проекти, в които младежите ще могат да приложат на практика наученото по време на обученията.

Прочетете повече »

Индивидуалният път на компаниите към общата цел за ниски въглеродни емисии

Пред настъпващата климатична криза всеки сектор от обществото ще изиграе важна роля, както за адаптация, така и за намаляване на въглеродния си отпечатък. Частните компании са ключови с преминаването си към по-устойчиви и екологични практики, най-напред с намаляването на емисиите си.

Прочетете повече »

Успешно завършиха първите два етапа на инициатива за въвеждане на климатично образование в училища от община Бургас

Успешно завършиха първите два етапа на инициатива за въвеждане на климатично образование в училища от община Бургас чрез използване на международния инструмент, наречен Климатична фреска.

Прочетете повече »